top of page

Vi her på Sømhuset er så heldige at vi ofte får spennende oppdrag som er veldig viktige for våre kunder, og oss. Under er et lite utvalg av forskjellige typer prosjekter vi har vært, eller fortsatt er, involvert i. Du kan også se mer på vår Instagram.

Tall mountain
Image by Victoire Joncheray

Ung idrett

Forutenom påtrykking av nummer, klubbemblem og intitaler på drakter for flere idrettsklubber så har vi hjulpet alpinister Thomas Daa og Markus Nilsson og mange fler.

Bryllup

Før den store dagen er det alltid mye som skal forberedes. Vi kan skilte med mange fornøyde bruder og brudgommer og like mange godtsittende bryllupsantrekk. Foreløpig skilsmisserate 0 %

Boho bryllupspar
2122bf84f805acf74f40cc07da670a0c.jpg

Ekspedisjoner

Else skryter gjerne av at hun har vært inne i soveposen til Børge Ousland. Klær bearbeidet av Sømhuset har også vært med Astrid Furuholt til Sydpolen og Rune Strand og Mads Rasmussen i deres ekspedisjon til Nordpolen pluss noen grønlandsturer og annet "småplukk".

Tur, jakt og andre spesielle behov

Fra hundesovepose-prototyp til spesialdesignet sykkelveske med familiemblem brukt på sykkeltur fra Heron til Jerusalem til spesialtilpasning av klær for kortvokste o.l. til innsydde varmeelementer for rullestolbrukere så tar vi på oss det meste med de beste ønsker og smil om munnen :)

Image by Jake Melara
AEnB2UrhMfYeq6mfIrLen9_hxWvvBaqK6nZckLnhkmL5_huvfAVRgWI4D19T69VjL1GnR9kIo9NYoDZtg4kRqZziIAkTzP0_XIhR

Mountain People

Etter at Else overlevde et møte med brystkreft opplevde hun en økt iver til å leve. Hun gikk i 2008 opp Kala Patthar i Himalaya på en tur ledet av David Durkan. Godhjertede og egenrådige David leder med sin kone Beni en veldedighet i Nepal som heter Mountain People. De jobber med å bedre skoletilbudet for fattige, resirkulering, risdistribusjon og flere andre prosjekter. Else har vært tilbake i Nepal to ganger. Senest etter jordskjelvet i 2015.

bottom of page