top of page
alt-kan-repareres-eller-crop1280-2.jpg

Vår kompetanse

Vi har holdt på i 27 år og har over 100 år med erfaring til sammen. Siden 1995 har vi vært et autorisert Gore-Tex servicesenter og vi er den eneste bedriften i Norge (og kanskje utover det) som tilbyr et så stort utvalg av tjenester. 

Vi gjør vårt beste for å tilpasse oss kunden og vi har høy tillit innen sport- og friluftsbransjen innenriks og utenriks og vi får tilsendt klær og utstyr til oss for reparasjon fra hele Norge. I tillegg har vi lenge hatt en stor privat kundebase som stadig uttrykker sin fornøydhet med våre resultater og kundebehandling. Vi har også fått tildelt tilnavnet "dundoktor'n" av fornøyde dunjakkeeiere.

Vi har et bredt spekter av erfaring og vi er privilegerte som er en såpass differensiert stab - noe som kommer godt med da variasjonenen i oppdrag og mennekser er stor. Vi legger vår stolthet i å oppnå et best mulig resultat med best mulig service, og vi kan tilby assistanse på norsk, engelsk, tysk, spank, polsk og/eller arabisk.

Intet oppdrag er for lite og kun de største er for store!

Våre ansatte

IMG_20181021_121024_910.jpg

Else er etter mange år i området og bransjen blitt noe av en lokalkjendis. Hun tok som håndballkeeper i Stabæk  gull i junior-NM og senior-NM samt sølv i veteran-NM og Sømhuset var lenge samarbeidspartner med herrelaget til Stabæk Fotball. Kanskje var det årene i idretten som gjorde henne til den "Duracell-kaninen" hun er i dag, selv ville hun nok sagt at hun er født sånn. En ener i ytelse av kundeservice og med over 30 år med profesjonell syerfaring bak seg så har Else sett det meste.

Else Grete Nilsen Holm

bottom of page